Amsterdam chords by Flemming

On the 24th of September 2021, the track was released.

Amsterdam

Track Info

  • Song: Amsterdam
  • Artist: Flemming
  • Released Date: 24 September 2021

Chords Info

  • Tuning: Standard(E A D G B E)
  • Key: Bbm
  • Capo: 1st fret
  • Chords: Am, Dm, G, C, F, Fmaj7
  • BPM: 170
  • Suggested Strumming:
  • D= Down Stroke, U = Upstroke, N.C= No Chord
Guitar ChordsUkulele Chords
 Am – x02210
Dm – xx0231
G – 320003
C – x32010
F – 133211
Fmaj7 – xx3210
 Am – 2000
Dm – 2210
G – 0232
C – 0003
F – 2010
Fmaj7 – 2410
[Chorus]
Am Ik ga jou vertellen dat het anders kan Dm G Ga met me mee naar hartje Amsterdam C Am We boeken een suite aan de overkant Dm G Vanavond is van jou [Verse]
Am Dm 'k Zie je zitten, trein van halfnegen G C Je doet je best, maar je vriendje is vervelend Am Dm Het maakt je boos, maar het lijkt hem niks te schelen G Nee Am Dm Waarom blijf je toch bij deze gozer G C Was jij bij mij, dan had ik alles voor je over Am Dm G Het maakt me boos, kan mijn ogen niet geloven [Pre-chorus] Am Kom maar met mij mee F Ik maak je blij, babe C Hij is maar doorsnee G En daar ben ik klaar mee Am Wit of een rosé F G We nemen een offday [Chorus] Am Ik ga jou vertellen dat het anders kan Dm G Ga met me mee naar hartje Amsterdam C Am We boeken een suite aan de overkant Dm G Vanavond is van jou Am Ik ga jou vertellen dat het anders moet Dm G Kom maar bij mij, dan zit het altijd goed C Am Je vriendje die weet niet hoe die zakendoet Dm G Vanavond is van jou Am O, baby, ja, vanavond is van jou [Verse]
Am Dm Ik kijk je aan, je lijkt me te begrijpen G C Ik loop langs en zeg: sorry pik, het spijt me Am Dm Je pakt mijn hand en we rennen snel die trein in G Die andere trein in [Pre-chorus]
Am Kom maar met mij mee F Ik maak je blij, babe C Hij is maar doorsnee G En daar ben ik klaar mee Am Wit of een rosé F G We nemen een offday [Chorus] Am Ik ga jou vertellen dat het anders kan Dm G Ga met me mee naar hartje Amsterdam C Am We boeken een suite aan de overkant Dm G Vanavond is van jou Am Ik ga jou vertellen dat het anders moet Dm G Kom maar bij mij, dan zit het altijd goed C Am Je vriendje die weet niet hoe die zakendoet Dm G Vanavond is van jou Am O, baby, ja, vanavond is van jou [Bridge]
F Am Neem je mee naar, neem je mee naar G Neem je mee naar hartje Amsterdam F Am G Ik neem je mee naar, mee naar Amsterdam Fmaj7 Am Ik neem je mee naar, neem je mee naar G C Neem je mee naar hartje Amsterdam F Am G Ik neem je mee naar, mee naar Amsterdam [Chorus]
Am Ik ga jou vertellen dat het anders kan Dm G Ga met me mee naar hartje Amsterdam C Am We boeken een suite aan de overkant Dm G Vanavond is van jou Am Ik ga jou vertellen dat het anders kan Dm G Ga met me mee naar hartje Amsterdam (Amsterdam) C Am We boeken een suite aan de overkant Dm G Vanavond is van jou Am Ik ga jou vertellen dat het anders moet ('t Anders moet) Dm G Kom maar bij mij, dan zit het altijd goed (Altijd goed) C Am Je vriendje die weet niet hoe die zakendoet Dm G Vanavond is van jou Am NC O, baby, ja, vanavond is van jou

Leave a Comment

Your email address will not be published.


Scroll to Top