Benjamin Ingrosso – En Dag När Du Blir Stor chords

On the 26th of November 2021, the song was released produced by Mattias Bylund. The track was Written By Aron BergerwallMarkus Sepehrmanesh & Benjamin Ingrosso.

En Dag När Du Blir Stor Chords

Track Info

Chords Info

  • Tuning: (EADGBE)
  • Key: Ab
  • BPM: 136
  • Capo: 3rd fret
  • Chords: F, Fmaj7, Fm, G, G7, Gm, Gsus4, G#, G#maj7, A, Am, A7, Am7, Bb, Bbsus4, B7, C, Cm, Cm7, D, Dm, Dm7, Eb, Em7,
  • Suggested Strumming:
  • D = Down Stroke, U = UpStroke, N.C = No Chords
[Intro]
A D G7 [Vers 1] C F God jul, jag önskar en god jul Gsus4 G C Em Till alla de som längtar bort Am Em Fmaj7 B7 Någon annanstans, varmt och tryggt Em7 Där man kan sova A7 Dm7 Och ingen bråkar Gsus4 G Just nu [Vers 2]
C F Kära du, jag vet att du gråter Gsus4 G C Att det är svårt att känna tro Am G När allt är kallt och mörkt F Och man är svag Em Dm7 G Men du, så kommer det inte alltid va [Refräng]
Eb Gm För en dag när du blir stor Cm Bb Ska ett bord stå dukat G# Eb I ditt hem där du bor Fm7 Bb Med din familj, jag tror Eb Att en dag när du blir stor G#maj7 G7 Ska de samlas runt ditt bord Cm Och den jul du aldrig fick G#maj7 Ska du få Bbsus4 Bb Eb G# Bb Någon dag när du blir stor
[Vers 3]
C F God jul, jag vill önska en god jul Gsus4 G C Em Till lilla mig, när jag var barn Am7 G Fmaj7 B7 Mamma gav oss allt och mer därtill Em7 Men något fattades A7 Dm7 Jag saknade pappa mest Gsus4 G Just då [Vers 4] C F När alla sov på julaftonsmorgon G C Tyst fram på tå så smög jag ner Em Am G F Och satt vid granens fot och titta ut Em Dm7 Jag minns jag lovade G Att allt blir som förut [Refräng] Eb Gm För en dag när jag blir stor Cm Bb Ska ett bord stå dukat G# Eb I mitt hem där jag bor Fm7 Bb Med min familj, jag tror Eb Att en dag när jag blir stor G#maj7 G7 Ska de samlas runt mitt bord Cm Och den jul jag aldrig fick G#maj7 Ska du få Bb Eb Fm7 Gm Någon dag när du blir stor [Stick] G# Stjärnor och ljus Bb Det är varmt i vårt hus G7 Cm7 Men därute så blåser det kallt Amb7 Vi samlas runt maten Bb Eb Dansar runt granen en stund Fm G# Bb Åh, barnen dе väntar på tomten Gm7 Cm7 Och längtar att se vad de ska få Fm7 Bb C God jul och еtt riktigt gott nytt år, åh [Refräng] F Am7 Ja, en dag när du blir stor Dm C Ska ett bord stå dukat Bb F I ditt hem där du bor Gm C Med din familj, jag tror F För idag när jag är stor Bb C Vill jag önska dessa ord Dm D Bb Till de som kanske har det svårt C God jul och gott nytt år

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top