De Hemel Op Aarde Chords by Stef Bos

Chords Info

  • Tuning: Standard(E A D G B E)
  • Key: C
  • Chords: C, Em, F, Gadd11, G, Csus4, Dm7, Am7, G/B
  • BPM: 79
  • Suggested Strumming:
  • D= Down Stroke, U = Upstroke, N.C= No Chord
De Hemel Op Aarde

Track Info

  • Song: De Hemel Op Aarde
  • Artist: Stef Bos
  • Released Date: 10 May 2023
 
[Intro]
C Em F
Gadd11 G
C Em F C
Csus4 C Csus4 C
[Verse]
C Dm7 In het hoge noorden, F C Ergens ver van hier, C Dm7 Daar ben ik geboren, F Gadd11 G Dicht bij een rivier. C F Een dorp met boerderijen, F Gadd11 C En een kerk langs de vaart, Dm7 F Waar de hemel nog bestond, Gadd11 G C En God nog niet was doodverklaart. [Verse]
Csus4 C F Op een mooie zomeravond, Dm7 C Stond ik daar voor haar huis, F Mijn hoofd op hol geslagen, Dm7 Gadd11 G Duizend vlinders in mijn buik. C F Zij kende al de kleuren al, Dm7 C En ik was alleen maar groen, Dm7 Een sukkel die op zoek is, Gadd11 G C Naar een aller--eerste zoen. [Chorus]
Csus4 C Em Hoe mooi was de wereld, F Gadd11 G Hoe jong waren wij, C Em Koud was de oorlog, F Gadd11 G En de muur in Berlijn, Am7 C Was ver van ons bed, F G C Wij waren vrij. Dm7 F Gadd11 G C En zij was de hemel op aarde voor mij. [Interlude]
Dm7 Gadd11 G C Csus4 Hmm . . . [Verse]
C F De zon was bijna onder, Dm7 C Toen zij daar voor mij stond, C Dm7 Ik wist ik moet iets doen, F Gadd11 G Maar stond genageld aan de grond. C F Een zinderende liefde hing, Dm7 C Tastbaar in de lucht, Dm7 Maar ik ben met mijn staart, Gadd11 G C Tussen m’n benen weggevlucht. [Bridge]
F En thuisgekomen, Gadd11 G Em F Schreef ik de verwarring van mij af, Dm7 Gadd11 G Want op papier kon ik de held zijn, Em F Die ik eigenlijk niet was, Dm7 Toen heb ik ontdekt, Gadd11 G Em F Hoe mooi de wereld soms kan zijn, Dm7 Want dat wat nooit gebeurd is, Gadd11 G Gaat ook niet voorbij, oh. [Chorus]
C Em Hoe mooi was de wereld, Dm7 Gadd11 G Hoe jong waren wij, C Em En ik zie het nog altijd, F Gadd11 G Helder voor mij, G G/B C Haar blauw grijze ogen, G G/B C En de groene vallei, Dm7 F Gadd11 G C C En zij was de hemel op aarde voor mij. [Outro]
G G/B C Haar blauw grijze ogen, G G/B C En de groene vallei, Dm7 F Gadd11 G C C En zij was de hemel op aarde voor mij. Dm7 F Gadd11 G C Hmm . . .

If you like the work please write down your experience in the comment section, or if you have any suggestions/corrections please let us know in the comment section.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top