Doen Alsof chords by Sterre Koning

On the 26th of November 2021, the track was released.

Doen Alsof

Track Info

 • Song: Doen Alsof
 • Artist: Sterre Koning
 • Released Date: 26 November 2021

Chords Info

 • Tuning: Standard(E A D G B E)
 • Key: F
 • Capo:
 • Chords: F, Bb2, Dm, C, Bb, C/E, Gm, Am
 • BPM: 123
 • Suggested Strumming: DD UD DU
 • D= Down Stroke, U = Upstroke, N.C= No Chord
[Intro]
F
 
 
[Verse 1]
F                
  Ik draag m'n haar naar achter 
Bb2
omdat ik weet dat jij 't mooi vindt
Dm C Moest wel wennen maar nu zie jij me staan,
Bb2
dat voelt goed
F Ik lach om al je grappen omdat ik
Bb2
weet dat jij dit leuk vindt
Dm Ook al snap ik niet
C Bb
wat je zegt of wat je bedoelt
[Pre-Chorus]
Dm C/E F Is het niet gek dat ik een masker
Gm N.C.
op zet als je hier bent?
[Chorus] Bb C Wat als ik nu mezelf laat zien Dm Am Voel jij dan nog wel die magie? Bb C Wat als je bent gevallen voor een illusie? Dm Wat kunnen we dan doen? Am Wat kunnen we dan doen? Bb C Misschien is het te veel gevraagd Dm Am En moet ik je weer laten gaan Bb Als jij het niet meer voelt
C
en je hart gaat op slot
Dm Kunnen we dan doen? N.C. Kunnen we dan doen alsof? [Verse] F Je had misschien al door dat
Bb2
ik niet alles heb gegeven
Dm C Want ik vind 't toch nog eng als ik met
Bb2
je ben maar ik stel me open
F Ik neem het je niet
Bb2
kwalijk als het nu te laat is
Dm C Want ik begrijp heel goed wat dit met
Bb
je doet, ik voel 't ook
[Pre-Chorus]
Dm C/E F Is het niet gek dat ik een masker
Gm N.C.
op zet als je hier bent?
[Chorus] Bb C Wat als ik nu mezelf laat zien Dm Am Voel jij dan nog wel die magie? Bb C Wat als je bent gevallen voor een illusie? Dm Wat kunnen we dan doen? Am Wat kunnen we dan doen? Bb C Misschien is het te veel gevraagd Dm Am En moet ik je weer laten gaan Bb Als jij het niet meer voelt en
C
je hart gaat op slot
Dm Kunnen we dan doen? N.C. Kunnen we dan [Bridge] Bb C Wat als ik nu mezelf laat zien Dm Am Voel jij dan nog wel die magie? Bb C Wat als je bent gevallen voor een illusie? Dm Wat kunnen we dan doen? Am N.C. Wat kunnen we dan doen? [Chorus] Bb C Misschien is het te veel gevraagd Dm Am En moet ik je weer laten gaan Bb C Als jij het niet meer voelt en je hart gaat op slot Dm Kunnen we dan doen? N.C. Kunnen we dan doen alsof?

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top