Eld Och Lågor chords by Victor Leksell

On the 27th of August 2021, the track was released. The track was written by RymdpojkenAxel JanssonDavid BjörkHampus Bergh & Victor Leksell

Eld Och Lågor

Track Info

Chords Info

  • Tuning: Standard(E A D G B E)
  • Key: B
  • Capo: 4th fret
  • Chords: Em, C, G, D, D/F#
  • Suggested Strumming:
  • D= Down Stroke, U = Upstroke, N.C= No Chord
Guitar ChordsUkulele Chords
Em – 022000
C – x32010
G – 320003
D – xx0232
D/F# –
Em – 0402
C – 0003
G – 0232
D – 2220  
[Verse]
Em C Jag har aldrig varit den som gråter G D Jag skrattar bort det som gör ont Em C Men när du går så kommer känslor åter G D Din silhuett i horisont [Brygga]
C D Em Jag skulle ge allt för att vara hos dig C D G D/F# Mina tårar bara brinner i mig [Refräng]
Em C Men kommer du ihåg den första gången G D Du dansa in i min famn? Em C Och det var eld och lågor, inga sorger G D Bara två hjärtan som brann Em C De kan bygga murar framför mig G D Jag skulle riva dem bara för dig [Verse]
Em C Jag har aldrig varit en vän av mörker G D Som många gånger gått isär Em C Men kanske är det bara jag som söker G D En börda ingen annan bär [Brygga]
C D Em Jag skulle ge allt för att vara hos dig C Om du visste alla kvällar jag låg vaken D G D/F# Och vänta på dig, yeah [Refräng]
Em C Men kommer du ihåg den första gången G D Du dansa in i min famn? Em C Och det var eld och lågor, inga sorger G D Bara två hjärtan som brann Em C De kan bygga murar framför mig G D Jag skulle riva dem bara för dig Em C Eld och lågor, inga sorger G D Om bara drömmen blev sann [Stick]
C D Em C D G G D C Mеn du kommer vara den som får mig C G D Jag skulle riva dem bara för dig [Refräng]
Em C Men kommer du ihåg den första gången G D Du dansa in i min famn? Em C Och det var eld och lågor, inga sorger G D Bara två hjärtan som brann Em C De kan bygga murar framför mig G D Jag skulle riva dem bara för dig Em C Eld och lågor, inga sorger G D Om bara drömmen blev sann

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top