Engel chords by Gene Thomas (Belgium)

On the 6th of February 2021, the track was released.

Engel

Track Info

Chords Info

  • Tuning: Standard(E A D G B E)
  • Key: G
  • Chords: G, Em, C, F, C/E, A, Dsus4, D, G/D, Am, G/B, Bm
  • Suggested Strumming:
  • D= Down Stroke, U = Upstroke, N.C= No Chord
[Intro]
G Em C C [Verse]
G Em Zeg me hoe je hier bent beland,
C C
uit de hemel of een ver land,
G Em je landde in mijn atmosfeer, jouw schoonheid
C C
is haast wereldvreemd.
F C/E Het sterrenstof nog in je haar, je zwaaide als een goochelaar, A Dsus4 D N.C. ik werd bedeeld door zoveel magie. [Chorus]
G Dsus4 D Veraf of dichtbij, je kijkt over mijn schouder, Em G/D C want je bent een engel die altijd zorgt voor mij. G Dsus4 D Is het dag of nacht, ik zal nooit meer bang zijn, Em G/D C want je bent een engel die mij behoedt voor pijn. [Verse]
G Em Ben je godin of koningin, je draagt
C C
een kroon met regenbogen in?
G Soms zet je met je toverstaf de
Em C C
lichtjes van de sterren af
Am G/B C N.C. als een woeste orkaan en je schijnt als de maan. [Chorus]
G Dsus4 D Veraf of dichtbij, je kijkt over mijn schouder, Em G/D C want je bent een engel die altijd zorgt voor mij. G Dsus4 D Is het dag of nacht, ik zal nooit meer bang zijn, Em G/D C want je bent een engel die mij behoedt voor pijn. [Bridge]
A Em De sterrenhemel luistert naar je stem, A Dsus4 D N.C. ik voel me veilig omdat ik je ken. Ik weet [End-Chorus] G Em Veraf of dichtbij, je kijkt over mijn schouder, C Dsus4 want je bent een engel
D
die altijd zorgt voor [Outro] mij.
[Outro]
G G/B Em G/D C C O-ho-o-a, o-ho-o-a, o-ho-o-a, o-ho-o-a, o-ho-o-a, o-ho-o-a.
G G/B Em G/D C O-ho-o-a, o-ho-o-a, o-ho-o-a, o-ho-o-a, o-ho-o-a. G Bm Is het dag of nacht, o-ho-o-a, ik zal nooit meer bang zijn, Em G/D C o-ho-o-a, want je bent een engel die mij behoedt voor pijn. Em G/D C Ja, je bent een engel die mij behoedt voor pijn, Em G/D C o-ho-o-a, ja, je bent mijn engel.

Leave a Comment

Your email address will not be published.


Scroll to Top