Fantastico Chords by Dries Roelvink ft. Bankzitters

On the 15th of August 2022, the track was released. The track was written by Abraham L. Koning, Billy Dans, Brahim Fouradi, Carlos Vrolijk & Ruben Annink.

Chords Info

  • Tuning: Standard(E A D G B E)
  • Key: A
  • Capo: 2nd fret
  • Chords: G, B, Em, C, D, Bm
  • BPM: 144
  • Suggested Strumming:
  • D= Down Stroke, U = Upstroke, N.C= No Chord
Guitar ChordsUkulele Chords
 G – 320003
B – x24442
Em – 022000
C – x32010
D – xx0232
Bm – xx4232
  G – 0232
B – 4322
Em – 0402
C – 0003
D – 2220
Bm – 4222
Fantastico

Track Info

[Pre-Chorus]
G Doe mij maar een wijntje B Een Verdejo of Chardonnay Em Een mooie volle rode C Drink je met me mee? [Chorus] G Fa-, fa-, fantastico B Dit wijntje is fantastico Em Fa-, fa-, fantastico C D Ja dit smaakt naar meer G Fa-, fa-, fantastico B Dit wijntje is fantastico Em Fa-, fa-, fantastico C D Ja dit smaakt naar meer [Verse]
G Ik was laatst in Marbella Bm En je weet wat ik daar bestel, ja Em Een prachtige wijn, het zonnetje schijnt C En ik zeg "Ober, una Botella." G En nu gaat het gebeuren Bm Dit wijntje gaan we keuren Em Hij schenkt en ik kijk,

Ik wals hem gelijk
C En ik ruik duizenden geuren Em D Deze smaakt briljant B Dus nu rijk ik hem de hand [Chorus] G Fa-, fa-, fantastico B Dit wijntje is fantastico Em Fa-, fa-, fantastico C D Ja dit smaakt naar meer G Fa-, fa-, fantastico B Dit wijntje is fantastico Em Fa-, fa-, fantastico C D Ja dit smaakt naar meer [Verse]
G D'r zijn 1, 2, 3 Bm Flessen onderweg en ik heb 4, 5, 6 Em Meiden om me heen aan hun Rosétjes,

Oh jeetje, ze houden van het leven
C Hoe ze atten, atten,

Atten en ze zakken naar beneden
G Voor je boy, yeah, '

T is mooi, yeah
En sommelier geef mij nog
Bm
Maar een rooie, ja rooie
We zijn met Dries de hele
Em
Avond aan het klooien,

Ze vraagt waar ik mee bezig ben dan
C Ik zeg "En Julio Iglesias dan?" [Pre-Chorus]
G Doe mij maar een wijntje B Een Verdejo of Chardonnay Em Een mooie volle rode C Drink je met me mee? G Doe mij maar een wijntje B Ja deze smaakt naar goud Em Zo'n heerlijk fruitig wijntje C D Waar iedereen van houdt [Chorus] G Fa-, fa-, fantastico B Dit wijntje is fantastico Em Fa-, fa-, fantastico C D Ja dit smaakt naar meer G Fa-, fa-, fantastico B Dit wijntje is fantastico Em Fa-, fa-, fantastico C D Ja dit smaakt naar meer

If you like the work please write down your experience in the comment section, or if you have any suggestions/corrections please let us know in the comment section.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top