Framåt Chords by Laleh

On the 31st of March 2024, the track was released.

Chords Info

 • Tuning: Standard (E A D G B E)
 • BPM: 95
 • Key: C
 • Chords: C, E7-9, E7, Am, Dm, G, Gsus4, F, Dm7, E/G#, C/E
 • Suggested Strumming:
 • D= Down Stroke, U = Upstroke, N.C= No Chord
N.C.      C
Jag tittar över axeln
   ( E7-9 )
    E7      Am
Och där ser jag alla spår
  Dm
Nu står jag här och väntar
   G
,vad väntar du på?
 
       C
Jag kan bara hoppas
    E7       Am
Att jag gjorde allt jag kan
  Dm
Jag börjar hitta någon 

kraft i mig
Gsus4 Som jag inte visste fanns C Så jag tar mig ut och

går en stund
E7 Am Molnen dem rör sig F Allting är på väg G Går bara Framåt här. C Dm7 Tar aldrig tramp Dm7 G Bara, bara framåt. C Dm7 Tar aldrig tramp Dm7 Det här är början på G E/G# nånting nytt Am F G Det är bättre än igår, G Jag tror det C/E F G bara, bara, bara går framåt C Framåt. C Jag kan bara hoppas E7 Am Att vi gjorde allt vi kunde Dm Jag börjar hitta något ljust igen G I alla mörka stunder C Och det som var en himmel E7 Am Kanske måste bli ett regn Dm Och falla ner på marken Gsus4 För att bli en blomsteräng. C Så jag tar mig ut

och går en stund
E7 Am Molnen dem rör sig F Allting är på väg G Går bara Framåt här. C Dm7 Tar aldrig tramp Dm7 G Bara, bara framåt. C Dm7 Tar aldrig tramp Dm7 Det här är början på G E/G# nånting nytt Am F G Det är bättre än igår, G Jag tror det C/E F G bara, bara, bara går framåt C Framåt. [Interlude]
C Dm7 Framåt, mitt i natten G Bland skuggor från molnen

(framåt)
C Dm7 Ber jag en hemlig bön G E/G# och hoppas nån hör den Am F G Det är bättrе än igår G Jag tror det C/E F G bara, bara, bara går framåt C Dm7 Tar aldrig tramp Dm7 G Bara, bara framåt. C Dm7 Tar aldrig tramp Dm7 Det här är början på G E/G# nånting nytt Am F G Det är bättre än igår, G Jag tror det C/E F G bara, bara, bara går framåt C Framåt. C ..det är nån, det är nån,
Dm7
det är nån
G Det är nånting,

(fram på gång här)

(jo dra framåt)
C Bara det får, bara det får,
Dm7
bara det får
G E/G# Bara det får gå som det går

(som det går)
Am F G Det är bättre än igår, G Jag tror det C/E F G bara, bara, bara går framåt

Track Info

 • Song: Framåt
 • Artist: Laleh
 • Released Date: 31 March 2023

If you like the work, please write down your experience in the comment section, or if you have any suggestions or corrections, please let us know in the comment section.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top