Hvad Skal Verden Med Sådan En Som Mig Chords by Andreas Odbjerg

On the 19th of August 2022, the track was released. The track was written by andreas odbjerg, Daniel Scheffmann, Emil Schultz, Mads Dyrst, Mads Møller, Ole Bjørn Heiring Albertsen & Thor Nørgaard.

Chords Info

  • Tuning: Standard(E A D G B E)
  • Key: Bb
  • Chords: Bb, F, A, C, Dbdim, Dm, Bm, Bdim
  • BPM: 98
  • Suggested Strumming:
  • D= Down Stroke, U = Upstroke, N.C= No Chord
Hvad Skal Verden Med Sådan En Som Mig

Track Info

[Verse]
Bb Måske jeg burde have en plan F A Jeg tager det dag for dag Bb C Jeg… ved ikke hvad jeg laver Bb F Der er folk der bygger rumraketter A For dem er livet ikke meget lettere Bb C Jeg… har lige lært at gå på hænder [Chorus]
Bb C Jeg var et mirakel Dbdim Dm Fra den dag jeg blev født Bb Dm Bm Uh la uh la uh la uh Bb A Vent og se Bb Jeg skal nok få styr på det F C Bb F C [Verse]
Bb Jeg får karakter i morgen F C De kan kun være bedre end sidste år Bb F C Jeg… har aldrig fået 12 Bb F Bussen går om lidt den når jeg C Strejfer lige lidt rundt og slår mig Bb F C Hårdt… Jeg når den næste hvis jeg vil [Chorus]
Bb C Jeg var et mirakel Dbdim Dm Fra den dag jeg blev født Bb Dm Bm Uh la uh la uh la uh Bb A Vent og se Bb Jeg skal nok få styr på det F C [Verse]
Bb Nogle gange tænker jeg F C Hvad skal verden med sådan en som mig Bb F C Jeg… ved ikke hvor jeg ender Bb Prøver på at finde balancen F C Mens jeg ser på solen blive orange Bb F C Årh… hvor er det bare smukt [Chorus]
Bb C Jeg var et mirakel Dbdim Dm Fra den dag jeg blev født Bb Dm Bm Uh la uh la uh la uh Bb A Vent og se Bb Jeg skal nok få styr på det [Outro]
Dm Bdim Bb A Vent og se Bb Jeg skal nok få styr på det F C Bb F C Bb

If you like the work please write down your experience in the comment section, or if you have any suggestions/corrections please let us know in the comment section.

Leave a Comment

Your email address will not be published.


Scroll to Top