Hyväuskoinen chords by VIIVI

On the 5th of November 2021, the track was released.

Hyväuskoinen

Track Info

  • Song: Hyväuskoinen
  • Artist: VIIVI
  • Released Date: 5 Novemebr 2021

Chords Info

  • Tuning: Standard(E A D G B E)
  • Key: F#
  • Capo: 1st fret
  • Chords: F, C, Dm, Bb
  • BPM: 133
  • Suggested Strumming:
  • D= Down Stroke, U = Upstroke, N.C= No Chord
Guitar ChordsUkulele Chords
 F – 133211
C – x32010
Dm – xx0231
Bb – x13331
F – 2010
C – 0003
Dm – 2210
Bb – 3211
[Verse]
F C Onhan se sääli, et tää meni näin Dm Kai mä sit väärin päätin, kun jäin Bb Ja halusin uskoo F C Et ihminen muuttuu, jos se lupaa niin Dm Eikä enää muut tuu meidän väliin Bb Jos me sovitaan niin [Chorus]
F C En tiiä, miten pääsen siit yli Dm Ku justhan kaikki oli meil niin hyvin Bb Etkö sä välitä vai mitä mä en ymmärrä? F C Tää tuli mulle vähän vaan puun takaa Dm Ku just opin suhun taas luottamaan Bb Must ei oo ikinä tuntunu näin tyhmältä [Verse]
F C Se oli kai helppoo kietoo mut Dm Bb Sun valheiden verkkoon, kun en halunnut totuutta uskoo F C Mun maailma ei ollu paha ennen meit Dm Mut nyt siin on kolhu siitä, mitä sä teit Bb Ja miten hyvin sä peitit sen [Chorus]
F C En tiiä, miten pääsen siit yli Dm Ku justhan kaikki oli meil niin hyvin Bb Etkö sä välitä vai mitä mä en ymmärrä? F C Tää tuli mulle vähän vaan puun takaa Dm Ku just opin suhun taas luottamaan Bb Must ei oo ikinä tuntunu näin tyhmältä [Välisoitto]
F C Dm Bb [C-osa]
F Onhan se sääli, et tää meni näin Dm Kai mä sit väärin päätin, kun jäin Bb Ja halusin uskoo [Chorus]
F C En tiiä, miten pääsen siit yli Dm Ku justhan kaikki oli meil niin hyvin Bb Etkö sä välitä vai mitä mä en ymmärrä? F C Tää tuli mulle vähän vaan puun takaa Dm Ku just opin suhun taas luottamaan Bb Must ei oo ikinä tuntunu näin tyhmältä [Outro]
F C Oon sulle tärkee, vannoit sen Dm Bb Ja mä tyhmä uskoin sen F C Saat ettii jonkun toisen Dm Bb Yhtä hyväuskoisen

Leave a Comment

Your email address will not be published.


Scroll to Top