Ik Neem Er Één Chords by Niels Destadsbader

On the 31st of May 2022, the track was released.

Chords Info

  • Tuning: Standard(E A D G B E)
  • Key: Ab
  • Capo: 1st fret
  • Chords: C, G, Em, D, B7
  • BPM: 95
  • Suggested Strumming:
  • D= Down Stroke, U = Upstroke, N.C= No Chord
Guitar ChordsUkulele Chords
 C – x32010
G – 320003
D – xx0232
Em – 022000
B7 – x21202
  C – 0003
G – 0232
D – 2220
Em – 0402
B7 – 4320
Niels Destadsbader

Track Info

[Intro]
C G D Em C G D Em [Verse]
C G Ik ben alleen op vrijdagavond, D Em En opeens gaat m’n telefoon, C G Waarom kom je niet de stad in, D Em Dat zijn we niet van jou gewoon, C G Ik denk ik kan maar even langsgaan, D Em Maar laat maak ik het niet, C G Althans dat was de afspraak, D Em Maar nu ik jou zo zie. [Pre-Chorus]
Em Je kijkt naar mij, Em Stapje dichterbij, Em En je stelt de vraag, Em Zeg wat drink je graag, Em En ik zeg van ah.
[Chorus]
C G Ik neem er één op je blauwe ogen, D Em Ze kijken in mijn ziel, C G Ik neem er twee om in je buurt te komen, D Em Als jij er één van wil, C G Ik neem er drie op onze dromen, B7 Em En vier dat je bij me bent, C Ik neem er één, G D Nog eentje op de kans dat

Je vanavond met me.
[Post-Chorus]
C G Ooh, ooh, ooh, D Ooh, ooh, . . . Em Vanavond met me, C G Ooh, ooh, ooh, D Ooh, ooh, . . . Em Vanavond met me, C G Ooh, ooh, ooh, D Ooh, ooh, . . . Em Vanavond met me, C G Ooh, ooh, ooh, D Em Ooh, ooh, oooh. [Verse]
C G Iemand tikt me op m’n schouder, D Em Het is m’n maat, hij zegt we gaan, C G Maar vannacht ben ik de jouwe, D Em Dit is verre van gedaan, C G Ik denk m’n vrienden kunnen wachten, D Em Normaal heb ik dat niet, C G Maar hoe jij m’n hart laat dansen, D Em Het geeft je wat krediet. [Pre-Chorus]
Em Je kijkt naar mij, Em Stapje dichterbij, Em En je stelt de vraag, Em Zeg wat drink je graag, Em En ik zeg van ah. [Chorus] C G Ik neem er één op je blauwe ogen, D Em Ze kijken in mijn ziel, C G Ik neem er twee om in je buurt te komen, D Em Als jij er één van wil, C G Ik neem er drie op onze dromen, B7 Em En vier dat je bij me bent, C Ik neem er één, G D Nog eentje op de kans dat

Je vanavond met me.
[Post-Chorus]
C G Ooh, ooh, ooh, D Ooh, ooh, . . . Em Vanavond met me, C G Ooh, ooh, ooh, D Ooh, ooh, . . . Em Vanavond met me, C G Ooh, ooh, ooh, D Ooh, ooh, . . . Em Vanavond met me, C G Ooh, ooh, ooh, D Em Ooh, ooh, oooh. [Chorus]
C G Ik neem er één op je blauwe ogen, D Em Ze kijken in mijn ziel, C G Ik neem er twee om in je buurt te komen, D Em Als jij er één van wil, C G Ik neem er drie op onze dromen, B7 Em En vier dat je bij me bent, C Ik neem er één, G D Nog eentje op de kans dat

Je vanavond met me.
[Outro]

C G Ooh, ooh, ooh, D Ooh, ooh, . . . Em Vanavond met me, C G Ooh, ooh, ooh, D Ooh, ooh, . . . Em Vanavond met me, C G Ooh, ooh, ooh, D Ooh, ooh, . . . Em Vanavond met me, C Ooh, ooh, ooh, G D Nog eentje op de kans dat

Je vanavond met me.

If you like the work please write down your experience in the comment section, or if you have any suggestions/corrections please let us know in the comment section.

Leave a Comment

Your email address will not be published.


Scroll to Top