Loppua Uhkaava Sykli Chords by Kaisa Ottelin

Loppua Uhkaava Sykli

Track Info

Chords Info

 • Tuning: Standard(E A D G B E)
 • Key: C
 • Capo: No Capo
 • Chords: C, Em, F, G, Am,
 • Suggested Strumming:
 • D= Down Stroke, U = Upstroke, N.C= No Chord
Guitar ChordsUkulele Chords
C – x32010
Em – 022000
F – 133211
G – 320003
Am – x02210
C – 0003 
Em – 0402
F – 2010
G – 0232
Am – 2000
[Verse 1]
            Am
Jos mun tunteet tarttuis suhun
C           F
Tääl ei ois kiduttavan hiljaista
             Am
Jos mun tunteet tarttuis suhun
C            F
Koskettaisit halusta et tarpeesta
       Am C   F
Näätkö mä oon yhä täällä
           Am C   F
Vaik yli kävelet oon yhä täällä
Vaik jostain muusta haaveilet
[Chorus] Em F Mietin mitä sä mietit C G Ku oot lähel mutten tunne sun sykettä Em F Joku altamme petti C G Nyt ollaan loppua uhkaavassa syklissä Em F Mulle riittäis vaan pieni C G Osa siitä mitä meil oli yhessä Em F Pliis ollaan viel hetki C G Täs loppua uhkaavassa syklissä
[Verse 2] Am Jos mun tunteet tarttuis suhun C F Seuraisin sua sänkyyn pelkäst katseesta Am Tai jos et enää kiinny muhun C F Niin eletään ees hetki vielä valheessa Am C F Näätkö mä oon yhä täällä Am C F Vaik yli kävelet oon yhä täällä
Vaik et enää musta haaveile
[Chorus] Em F Mietin mitä sä mietit C G Ku oot lähel mutten tunne sun sykettä Em F Joku altamme petti C G Nyt ollaan loppua uhkaavassa syklissä Em F Mulle riittäis vaan pieni C G Osa siitä mitä meil oli yhessä Em F Pliis ollaan viel hetki C G Täs loppua uhkaavassa syklissä
[Birdge] Em F C G Näätkö mä oon yhä täällä Em F C G Näätkö mä oon yhä täällä Em F En oo valmis menee sinne C Mis sua ei oo G Sanoin säkään et tahdo Em F Ethän säkään sitä tahdo
[Chorus] Em F Mietin mitä sä mietit C G Ku oot lähel mutten tunne sun sykettä Em F Joku altamme petti C G Nyt ollaan loppua uhkaavassa syklissä Em F Mulle riittäis vaan pieni C G Osa siitä mitä meil oli yhessä Em F Pliis ollaan viel hetki C G Täs loppua uhkaavassa syklissä

If you like the work please write down your experience in the comment section, or if you have any suggestions/corrections please let us know in the comment section.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top