Noodzakelijk Verdriet Chords by froukje

Chords Info

  • Tuning: Standard(E A D G B E)
  • Chords: Em, GM7, F, C, D, G, Gm7, Am7, Am, Bm7, A, Bm, A7
  • Suggested Strumming:
  • D= Down Stroke, U = Upstroke, N.C= No Chord
Noodzakelijk Verdriet

Track Info

  • Song: Noodzakelijk Verdriet
  • Artist: froukje
[Verse]
Em GM7 F Ik word wakker in je armen C Het voelt als bijna ochtend D En je voelt nog diep in slaap Em GM7 Het is het einde van de zomer F C Je bent lief zo in je kamer G Em Met de nacht nog in je haar Gm7 F Am7 Ik hou van jou D Em Waarom hou ik toch zoveel van jou? Gm7 F Alweer mijn fout Em Gm7 F Gisteravond was ik verdrietig C Je zei waarvoor je bang was D En we huilden op de pond Em GM7 Ik verwarm me met je warmte F C Bij jou kan ik soms klein zijn G Em en misschien is dat gezond [Pre-chorus]
D F Jij houdt van mij G Em Waarom hou je toch zoveel van mij Am Het is te licht Am Het schijnt op jouw

gezicht langs het gordijn
[Chorus]
Em Je wordt wakker Bm7 We zijn samen Het staat je goed en dat kan
Am
iedereen je beamen
Em Wie kent jou Bm7 Zo kwetsbaar A Je bent prachtig als ik zie dat
Am
iets je echt raakt
Em Ik meen het Bm7 Mijn liefste A Am En liefde is noodzakelijk verdriet Em En dat spijt me Bm7 A Dat spijt me [Verse]
Em Gm7 F Soms tel ik de maanden C En soms denk ik aan dingen

die voorbij zijn
D En dan laat ik dat weer los Em Gm7 F Soms wil ik pijn en daarin baden F C Want destijds kwam dat zomers G Em ’S ochtends vroeg als met de post [Pre-chorus] Gm7 F Am7 Ik hou je vast D Em Laten we nog even niet beginnen met de dag Gm7 F En ook de post N.C. Beloof dat ze nog even op ons wacht [Chorus]
Em Je wordt wakker Bm7 We zijn samen Het staat je goed en dat kan
Am
iedereen je beamen
Em Wie kent jou Bm7 Zo kwetsbaar A Je bent prachtig als ik zie dat
Am
iets je echt raakt
Em Ik meen het Bm7 Mijn liefste A Am En liefde is noodzakelijk verdriet Em En dat spijt me Bm7 A Dat spijt me [Bridge]
Em Zullen we slapen Bm Of nog even praten Bm7 Met jou is alles leuker Am Even geen zwaarte Em Ik ben bang voor morgen Bm Ik ben bang voor alles Am Dus let maar niet op mij lief Am Nu is het fijn lief Em Zullen we slapen Bm Of nog even praten Bm7 Met jou is alles leuker Am Even geen zwaarte Em Ik ben bang voor morgen Bm Ik ben bang voor alles Am Dus let maar niet op mij lief A7 N.C. Nu is het fijn lief

If you like the work please write down your experience in the comment section, or if you have any suggestions/corrections please let us know in the comment section.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top