Olavi Virta – Punatukkaiselle Tytölleni chords

Punatukkaiselle Tytölleni Chords

Track Info

[Intro]
Gm Cm A7/C# D7 [Verse]
Gm G7/B Cm Tuli auringon, kulta kuutamon D7 Gm Ehkä toisille kauniita on Gm G7/B Cm Mua viihdyttää, mieltä lämmittää Gm6 A7 D7 Eräs herttainen kiharapää Gm Cm/Eb D7 Gm Kuin on kutrisi tulta, niin sydämesikin Fm6 G7 Cm Punatukkainen tyttöni mun F7 Cm6 D7 Gm Niitä kutreja hellien kerran silitin A7 D7 Niistä hetkistä vain uneksun Gm Cm/Eb D7 Gm Pyysit kanssasi silloin sä onnen jakamaan Fm6 G7 Cm Punatukkainen tyttöni mun Cm6 F# Gm Gm/F Gm6 Kun en niin tehnyt, armas, nyt katua mä saan A7 Cm6 D Eb7 D7 Gm Onni parhain on luonasi sun [Chorus] Fm6 G7 Cm Ken kutrejasi nyt silittää Cm7 F7 Bb Ken onnen saa, mi' kuului mulle Cm6 D7 Gm Oi, jospa parempi oisi hän Eb7 Cm A7/C# D7 Kuin oisin ollut minä sulle [Verse] Gm Cm/Eb D7 Gm Laulun siivillä silti nyt sydämeni käy Fm6 G7 Cm Punatukkaisen tyttöni luo Cm6 F# Gm Gm/F Gm6 Vaikka ei sua luonani kuulu eikä näy A7 Cm6 D Eb7 D7 Aatoksin luokses tulla mun suo [Solo]
Gm Cm/Eb D7 Gm Fm6 G7 Cm F7 Cm6 D7 Gm A7 D7 [Chorus] Fm6 G7 Cm Ken kutrejasi nyt silittää Cm7 F7 Bb Ken onnen saa, mi' kuului mulle Cm6 D7 Gm Oi, jospa parempi oisi hän Eb7 Cm A7/C# D7 Kuin oisin ollut minä sulle [Verse] Gm Cm/Eb D7 Gm Laulun siivillä silti nyt sydämeni käy Fm6 G7 Cm Punatukkaisen tyttöni luo Cm6 F# Gm Gm/F Gm6 Vaikka ei sua luonani kuulu eikä näy A7 Cm6 D Eb7 D7 Aatoksin luokses tulla mun suo

Leave a Reply

Loading...