Oo Vielä Sekunnin Mun Chords by KUUMAA

On the 28th of January 2021, the song was released produced by Jonas Olsson. The song is on the G# minor key, to simplify the chords use a Capo on the 4th fret.

Oo viela sekunnin mun Chords

Track Info

Chords Info

 • Tuning: (EADGBE)
 • Key: G#m
 • BPM: 110
 • Capo: 4th fret
 • Chords: Em, G, A, C, D
 • Suggested Strumming: DU DU DU DU
 • D = Down Stroke, U = UpStroke, N.C = No Chords
Guitar ChordsUkulele Chords
Em – 022000
G – 320003
A – x02220
C – x32010
D – xx0232
Em – 0402
G – 0232
A – 2100
C – 0003
D – 2220
[Intro]
 
Em C G
D G D
 
Em          
Sammutellaan valoi mut 
D C
hetkeksi jää
D En tarvii mitään kunhan sä
G D
oot vielä sekunnin mun
Em D C Mikään ei satu niinkuin se että meet D Ennen kun sen teet pyydän
G D Em
oo vielä sekunnin mun
Am G D Oo vielä sekunnin mun [Verse] Em C Mä oon juonu viime viikon läpi Am G D Ja sä oot panikoinu koko kevään Em C Ei jaksais paskoi leffa kliseitä sun kaa Am G D Kuten "me ei voida nähä enää" Em C Ei me oltu todennäkösii Am G D Pelkkii huonoi lopputulemii Em C Oli kiikarissa alusta alkaen Am D Mut silti me yritettiin [Chorus] Em D C Sammutellaan valoi mut hetkeksi jää D En tarvii mitään kunhan
G D
sä oot vielä sekunnin mun
Em D C Mikään ei satu niinkuin se että meet D Ennen kun sen teet pyydän
G D Em
oo vielä sekunnin mun
Am G D Oo vielä sеkunnin mun [Verse] Em C Sä oot surullisenaki upee Am G D Ja must on kasa säpäleitä enää Em C Nе sanoo että uusiakin tulee Am G D Mut mulle se on sinä tai ei mitään Em C Ei tää oo hyvästi vaan näkemiin Am D Leikitään että tää menee niin [Chorus] Em D C Sammutellaan valoi mut hetkeksi jää D En tarvii mitään kunhan
G D
sä oot vielä sekunnin mun
Em D C Mikään ei satu niinkuin se että meet D Ennen kun sen teet pyydän
G D Em
oo vielä sekunnin mun
Am G D Oo vielä sekunnin mun G D Em Mä pyydän oo vielä sekunnin mun Am G D Oo vielä sekunnin mun [Verse] Em C Ei me oltu todennäkösii Am D Pelkkii huonoi lopputulemii G Oli kiikarissa alusta alkaen C D Mut silti me yritettiin [Chorus] Em D C Sammutellaan valoi mut hetkeksi jää D En tarvii mitään kunhan
G D
sä oot vielä sekunnin mun
Em D C Mikään ei satu niinkuin se että meet D Ennen kun sen teet pyydän
G D Em
oo vielä sekunnin mun
Am G D Oo vielä sekunnin mun G D Em Mä pyydän oo vielä sekunnin mun Am G D Oo vielä sekunnin mun G D Em Mä pyydän oo vielä sekunnin mun [Outro] Em C Am G D Em

Leave a Reply


Scroll to Top