Ramt I Natten Chords by Lizzie

Pitchshifters & Madness 4 Real Produced this track, which was released in the year 2007. The track is in the C minor, to simplify the chords use a Capo on the 3rd fret.

Ramt I Natten

Track Info

Chords Info

 • Tuning: Standard(E A D G B E)
 • BPM: 117
 • Key: Cm
 • Capo: 3rd fret
 • Chords: Am, Dm, E, F, G,
 • Suggested Strumming: D D D D D
 • D= Down Stroke, U = Upstroke, N.C= No Chord
Guitar ChordsUkulele Chords
Am – x02210
Dm – xx0231
E – 022100
F – 133211
G – 0232
Am – 2000
Dm – 2210
E – 1402
F – 2010
G – 0232 
[Vers 1]
        Am
Der' noget, der tænder
          G
Ind' i mig, når jeg ser dig
           F
Kom her hen og presenter dig

Du' så fræk, jeg nærmest
Dm E Ber dig lige nu Am Hvem var din ven der? G Bagved dig, han kiggede mærkeligt F Ilden ramt' lige i mit hjerte

Følte pludselig den
Dm E sødeste smerte, åh-åh-åuh [Omkvæd] Am Blev ramt i natten G I mit hjerte under månen smukke lys F Blev ramt i natten Dm E I mit hjerte, blev ramt midt i et kys Am Blev ramt i natten G I mit hjerte under månens smukke lys F Blev ramt i natten Dm E I mit hjerte, blev ramt midt i et kys [Vers 2] Am Jeg ser du kigger G Sender øjne, kommer nærmere F Tæt, tæt på, og jeg ka' mærk' dig Dm Uh, mit hjerte banker stærker'
E
kun for dig
Am Hvem var din ven der? G Bagved dig, han kiggede mærkeligt F Trak sit våben, lod mig få dem

Det gik så stærkt,
Dm E jeg aldrig så dem, åh-åh-åuh [Omkvæd] Am Blev ramt i natten G I mit hjerte under månen smukke lys F Blev ramt i natten Dm E I mit hjerte, blev ramt midt i et kys Am Blev ramt i natten G I mit hjerte under månens

smukke lys (Smukke lys)
F Blev ramt i natten Dm E I mit hjerte, blev ramt midt i et kys [Kontraststykke] Am Som sendt fra himlen G Skiller du dig ud i stjernevrimlen F Fortryllet af nattens magi,

Troede aldrig, jeg sku' bli'
Dm E Så lykkelig Am Som sendt fra himlen G Skiller du dig ud i stjernevrimlen F Fortryllet af nattens magi,

Troede aldrig, jeg sku' bli'
Dm E Så lykkelig [Omkvæd] Am Blev ramt i natten G I mit hjerte under månen smukke lys F Blev ramt i natten Dm E I mit hjerte, blev ramt midt i et kys Am Blev ramt i natten G I mit hjerte under månens smukke lys F Blev ramt i natten Dm E I mit hjerte, blev ramt midt i et kys [Outro] Am Blev ramt i natten

If you like the work please write down your experience in the comment section, or if you have any suggestions/corrections please let us know in the comment section.

Leave a Comment

Your email address will not be published.


Scroll to Top