Sara Roy -Tot És Més Fàcil chords feat. Miki Núñez

Tot És Més Fàcil chords

Song Info

 

Chords Info

  • Tuning: Standard(EADGBE)
  • Key: C
  • Chords: C, E/G#, F, Fmaj7, G, Am, Gsus4
  • Suggested Strumming:
    D= Down Stroke, U = Upstroke, N.C= No Chord
Guitar ChordsUkulele Chords
C – x32010
G – 320003
E/G# – 476454
F – 133211
Fmaj7 – xx3210
Gsus4 – 330013
Am – 2000
C – 0003
G -0232
E/G# – 1402
F – 2010
Fmaj7 – 2410
Gsus4 – 0233
Am – 2000
[Intro]

C G E/G# Am G Fmaj7
[Verse 1]
C G Arribes i m’expliques, ja sé que diràs E/G# Am Conec tots els teus versos, ja m’hi he acostumat G Fmaj7 I com continuar la lletra si ja ho saps C Dir-t’ho se m’està fent complicat G Arribes i m’abraces com si fes molt temps E/G# Am Només amb la mirada ja sé què pretens G Fmaj7 Si fóssim orenetes tocaríem el cel C I el vent ens portaria on sempre tornem [Chorus]
G F Sabem que tot és més fàcil que l’aire que guardes Am G Cantant tot es passa si et tinc C G F Sabem que serem nosaltres la màgia de l’aire Am G C Que ofega la por dels valents [Verse 2]
C G Marxes i t’emportes un trosset de mi E/G# Am Quan ens tornem a veure jo ja et podré dir G Fmaj7 Que per molts dies que passin sabem que ens tenim C I, malgrat la distància, sempre et porto a dins G Marxes i jo em quedo amb un trosset de tu E/G# Am El que tu em regales no m’ho dóna ningú G Fmaj7 Som dos flocs de neu a dins d’aquest iglú C I aquesta cançó la faig per tu [Chorus]
G F Sabem que tot és més fàcil que l’aire que guardes Am G Cantant tot es passa si et tinc C G F Sabem que serem nosaltres la màgia de l’aire Am G Que ofega la por dels valents [Interlude]
C G Na, na, na, naa F Na, na, na, naa Am G Na, na, na, naaa C G Na, na, na, naa F Na, na, na, naa Am G Na, na, na, naaa [Chorus]
C G Fmaj7 Sabem que tot és més fàcil que l’aire que guardes Am G Cantant tot es passa si et tinc C G F Sabem que serem nosaltres la màgia de l’aire Am G Que ofega la por dels valents C G F Sabem que tot és més fàcil que l’aire que guardes Am G Cantant tot es passa si et tinc C G F Sabem que serem nosaltres la màgia de l’aire Am G Que ofega la por dels valents [Outro]
C G F Am Gsus4 G C

Leave a Reply

Loading...