Sattuu chords by Kaija Koo feat. Pyhimys

Sattuu

Track Info

Chords Info

  • Tuning: Standard(EADGBE)
  • Key:
  • Chords: Cm, F, A#, Gm, Dm, G7
  • Suggested Strumming:
  • D= Down Stroke, U = Upstroke, N.C= No Chord
Guitar ChordsUkulele Chords
Cm – x35543
F – 133211
A# – x13331
Gm – 355333
Dm – xx0231
G7 – 320001
Cm – 0333
F – 2010
A# – 3211
Gm – 0231
Dm – 2210
G7 – 0232
[Chorus]
Cm Kai sydän tietää F Kun se kaatuu A# Kun se kaatuu Gm Cm Ja vaik peittelen Se sattuu F Joo se sattuu Dm Gm Mut silti lupaan sen [Verse 1]
Cm F En tiedä edes mistä pitäis alottaa A# Ei kukaan muu voi tietää
Gm
meidän koko tarinaa
Cm En ihmettele jos viel
F
haluut jotain parempaa
A# Mut uskon et me korjataan tää
Gm Cm
jos tehdään se kahdestaan
[Verse 2]
Cm Ei ilman kolhuja voi
F
selvitä täst elämästä
A# Gm Ees sydän säpäleinäkään

lakata elämästä
Cm Ei mul oo tapaa miten
F
rakastaa sut ehjäks
A# Mut jos ei oltas yhes,
Gm
mitä me sit tehtäs
[Chorus]
Cm Kai sydän tietää F Kun se kaatuu A# Kun se kaatuu Gm Cm Ja vaik peittelen Se sattuu F Joo se sattuu Dm Gm Mut silti lupaan sen Cm Jos sä tuut F Jos sä meet A# Jos sä tuut mä
Gm
tuun sun kanssas
Cm F Hei jos sä meet A# Jos sä meet mä
Gm
meen sun kanssas
[Verse 3]
Cm Ihan mitä ikin
F
tulevaisuus eteen tuokaan
A# Gm Mä toivon et sä voisit

vielkin muhun luottaa
Cm F Nukahdat sohvalle,

mä peittelen sut huopaan
A# Gm Tarjoon suojaa mut myös
Cm
surua tuun tuottaan
[Verse 4]
Cm F Mikään ei oo täydellistä

tässä maailmassa
A# Gm Jokainen kaatuu eikä se vaan

lakkaa sattumasta
Cm F Mut kipu muuttaa muotoansa ajan kanssa A# N.C. Ei siin oo järkee mut sen tuntee rinnassansa [Chorus]
Cm Kai sydän tietää F Kun se kaatuu A# Kun se kaatuu Gm Cm Ja vaik peittelen Se sattuu F Joo se sattuu Dm Gm Mut silti lupaan sen Cm Jos sä tuut F Jos sä meet A# Gm Jos sä tuut mä tuun sun kanssas Cm F Hei jos sä meet A# Gm Jos sä meet mä meen sun kanssas [Bridge] Cm F Jos oot mun vierel viimeisenä iltana A# Gm G7 Cm Oon aina sun ja tekisin tän uudestaan F Aina uudestaan vaik ikuisel luupilla A# Gm Mä valitsisin olla sun kanssa kaikest huolimatta Tuu vastaan puolimatkaan [Chorus]
Cm Kai sydän tietää F Kun se kaatuu A# Kun se kaatuu Gm Cm Ja vaik peittelen Se sattuu F Joo se sattuu Dm Gm Mut silti lupaan sen Cm Jos sä tuut F Jos sä meet A# Gm Jos sä tuut mä tuun sun kanssas Cm F Hei jos sä meet A# Gm Jos sä meet mä meen sun kanssas [Outro]

Cm Sydän tietää F Kun se kaatuu A# Gm Jos sä tuut ni mä tuun sua vastaan Cm Sydän tietää F Kun se sattuu A# Gm Jos sä meet niin mä meen sun kanssas Cm Sydän tietää F Kun se kattuu A# Gm Jos sä meet niin mä meen sun kanssas Cm Sydän tietää F A# Gm Joo se sattuu Cm Kai sydän tietää F Kun se kaatuu A# Gm Jos sä tuut ni mä tuun sua vastaan

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top