Stil chords by Clouseau

On the 28th of January 20222, the track was released by Clouseau.

Stil Chords

Track Info

 • Song: Stil
 • Artist: Clouseau
 • Released date: 28th of January 2022

Chords Info

 • Tuning: (EADGBE)
 • Key: Am
 • BPM: 152
 • Chords: Am, C, Dm, E, F, G
 • Suggested Strumming: D D DD D D | DU D D D
 • D = Down Stroke, U = UpStroke, N.C = No Chords, * = single Down stroke
Guitar ChordsUkulele Chords
Am – x02210
C – x32010
Dm – xx0231
E – 022100
F – 133211
G – 320003
Am – 2000
C – 0003
Dm – 2210
E – 1402
F – 2010
G – 0232
 
[Intro]
Am F
Am F
 
 
[Verse 1]
Am         
Wist ik veel dat 
F
stil zo stil kon zijn,
C Wist ik veel dat
G
leeg zo leeg kon zijn.
[Verse 2] Am Ik leefde zonder zorgen,
F
zonder vrees,
C ’t is altijd veel te
G
gemakkelijk geweest.
[Verse 3] Dm Am Maar als de zon dan ondergaat, C G En voor lange tijd verdwijnt, Dm Am Voel ik intens verdriet ontstaan, C G E En dan ben ik weer zo klein. [Verse 4] Am F Wist ik veel dat kil zo kil kon zijn, C G Dat eenzaamheid veel erger is dan pijn. [Verse 5] Am M’n vrienden zeggen mij,
F
het komt wel goed,
C G Dat is wat het leven met je doet. [Verse 6] Am F En langzaam sta ik recht, C G E In de verte zie ik weer, Am F Het einde van de weg, C Die ik bewandel, G De ommekeer. [Verse 7] E* Ik, Am Dans en ik leef, Am Ik bid en ik zweef, F Adem diep in, F Kom weer op dreef, C Al mijn demonen, G E Verjaag ik uit mijn dromen. [Verse 8] Am En alles krijgt vorm, Am Alles heeft zin, F Er woedde een oorlog binnenin, C Maar nu sluit ik vrede, G E En kap met het verleden. [Verse 9] Am Want ik voel de kracht, Am Die ik heb gemist, F Die de nacht heeft uitgewist, C Weg met de zorgen, G E Want ik dans weer tot de morgen. [Verse 10] Am Want ik heb gehuild, Am De hel doorstaan, F Ben door het diepste dal gegaan, C Maar ik leef nog, G E Meer dan ooit, ik leef nog. [Verse 11] Am Nu raas ik als een wervelwind, F Ik schreeuw het uit en heb zo’n zin, C Om veel te luid,
G E
weer recht door zee te gaan.
[Verse 12] Am En al wat nu nog komen gaat, F En dat beloofd te wacht te staan, C Het maakt niet uit, G E Ik kan de toekomst aan. [Instrumental] Am F C G E Am F C G E N.C. [Outro] Am Wist ik veel dat
F
stil zo stil kon zijn.

Leave a Reply


Scroll to Top