Stilte Onze Taal Chords by Camille

On the 24th of August 2022, the track was released.

Chords Info

  • Tuning: Standard(E A D G B E)
  • Key: F#
  • Capo: 1st fret
  • Chords: C, Dm, Bb, F, Dm7
  • BPM: 88
  • Suggested Strumming:
  • D= Down Stroke, U = Upstroke, N.C= No Chord
Guitar ChordsUkulele Chords
 C – x32010
Dm – xx0231
Bb – x13331
F – 133211
Dm7 – xx0211
 C – 0003
Dm – 2210
Bb – 3211
F – 2010
Dm7 – 2213
Stilte Onze Taal

Track Info

  • Song: Stilte Onze Taal
  • Artist: Camille
  • Released Date: 24 August 2022
[Intro]
C Dm Bb F [Verse]
C Ik was nooit echt een prater, Dm7 En als ik dan een poging deed, Bb Was het als een schreeuw onder water, F Met niemand die een antwoord geeft. C Soms zag ik honderd gezichten, Dm7 Ze passeerden me een voor een, Bb Verdwaald in een stad

Vol met lichten,
F Terwijl het binnen donker bleef. [Pre-Chorus]
Bb C Dm F C Maar jij snapt me echt, Bb C Dm F C Zelfs als ik niks zeg. [Chorus]
C Een blik zegt duizend woorden, Dm Vertelt al een verhaal, Bb Jouw hartslag is mijn ritme, F En zegt het allemaal. C Ik kan je liefde h ren, Dm Dwars door het kabaal, Bb In een rusteloze wereld, N.C. Is stilte onze taal. [Post- Chorus]
F C Dm Stilte onze ta-aa-aa-aa-aaa-aa-aal, Bb F Ah, ah, ah, ah, aah, ah, aah, C Dm Aah, ah, ah, ah, aah, ah, aah, Bb F Aah, ah, ah, ah, aah, ah, aah. [Verse]
C Soms bewandel ik wegen, Dm7 Maar vergeet ik waar mijn dromen zijn, Bb Vul ik de gaten van leegtes, F Met dingen die maar sprookjes zijn. C Maar jij gaf me kans om te hopen, Dm7 Dat ik niet loop op leeg terrein, Bb Nu heb ik iets om in te geloven, F De reis bleek het waard voor mij. [Pre-Chorus]
Bb C Dm F C Maar jij snapt me echt, Bb C Dm F C Zelfs als ik niks zeg. [Chorus]
C Een blik zegt duizend woorden, Dm Vertelt al een verhaal, Bb Jouw hartslag is mijn ritme, F En zegt het allemaal. C Ik kan je liefde h ren, Dm Dwars door het kabaal, Bb In een rusteloze wereld, N.C. Is stilte onze taal. [Post-Chorus]
F C Stilte onze ta-aa-aa
Dm
Aa-aaa-aa-aal,
Bb F Ah, ah, ah, ah, aah, ah, aah, C Dm Aah, ah, ah, ah, aah, ah, aah, Bb F Aah, ah, ah, ah, aah, ah, aah. [Interlude]
C Dm Bb F C Dm Bb F Oe . . . [Outro] C Ik kan je liefde h ren, Dm Dwars door het kabaal, Bb In een rusteloze wereld, F Is stilte onze taal.

If you like the work please write down your experience in the comment section, or if you have any suggestions/corrections please let us know in the comment section.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top