Sua Muistin Jääkukkasin chords by Mika Sundqvist

On the 7th of June 2018, the track was released.

Sua Muistin Jääkukkasin

Track Info

  • Song: Sua Muistin Jääkukkasin
  • Artist: Mika Sundqvist
  • Released Date: 7 June 2018

Chords Info

  • Tuning: Standard(E A D G B E)
  • Key: G
  • Chords: D7, D, G, C
  • BPM: 116
  • Suggested Strumming:
  • D= Down Stroke, U = Upstroke, N.C= No Chord
Guitar ChordsUkulele Chords
 D7 – xx0212
D – xx0232
G – 320003
C – x32010
D7 – 2223
D – 2220
G – 0232
C – 0003
[Intro]
G C D7 G G C D7 G C [Verse]
G C Kun tulin kotiin olit poissa, D7 G oli talo kylmillään G C Ikkunoissa tyhjän huoneen D7 G näin vain kukkasia jään G C Päällystakki päällä seisoin, D7 G eessä jäisen ikkunan G C ja painoin käden kylmään ruutuun: D7 G C nyt vasta kaiken tajuan [Chorus]
G C Mä olin kova ja olin kylmä, D7 G rakkautes lämmön tuhlasin G C Sä annoit mulle tilaisuuden, D7 G C G sua muistin jääkukkasin [Interlude]
G C D7 G G C D7 G C [Verse]

G C Ruusuja ja neilikoita D7 G antaa rakkaat toisilleen G C Mä mietin: kaikki saisit multa, D7 G jos voisin alkaa uudelleen G C Ja kirkas vesinoro juoksi D7 G lasin lailla kyynelten G C Kun tunsin kämmeneni alla D7 G C sulavan jääkukkasten [Chorus]
G C Mä olin kova ja olin kylmä, D7 G rakkautes lämmön tuhlasin G C Sä annoit mulle tilaisuuden, D7 G C sua muistin jääkukkasin [Outro]
G C Mä olin kova ja olin kylmä, D7 G sen liian myöhään huomasin G C Sä annoit mulle tilaisuuden, D7 G C G sua muistin jääkukkasin G C D7 G G C D7 G C D7 G

Leave a Reply


Scroll to Top