Tunnoton Chords by Olavi Uusivirta

Chords Info

  • Tuning: Standard(E A D G B E)
  • Chords: Dm, A, C, Gm, Bb, F, G, D
  • Suggested Strumming:
  • D= Down Stroke, U = Upstroke, N.C= No Chord
Ja sä tiedät että vastaan

Track Info

[Intro]
Dm Dm
Dm Dm
[Verse]
A Dm Ota lujaa kii C A Mä haluun elämää maistaa Gm Mul on kai vaikeuksii Dm A Hahmottaa mun kaistaa Dm Mä pyysin jumalii C A Mut ne vain nauroi päin naamaa Gm Mä puhun sekavii Dm A En selvää siit saa [Chorus]
Bb F Tahdon rakastaa niin paljon C Kuin ois kotona jälleen Bb Mun suonis kohisee F Mut mitä sillä teen C A Kun sua ei oo [Verso] Dm Voit kysyy mitä vaan C A Ja sä tiedät että vastaan Gm Jos kysyt mistä tuun Dm A Sä saat mua opastaa Dm Mennään lukempaa C A Niin pitkälle, et polttaa Gm Mä tulin voittamaan Dm A Ja kaiken menettää sain
[Chorus]
Bb F Tahdon rakastaa niin paljon C Kuin ois kotona jälleen Bb Mun suonis kohisee F Mut mitä sillä teen C A Kun sua ei oo Bb F Mä tahdon rakastaa, niin paljon C vielä pimeyden voittaa A Dm Jos ajas viel tuu [Interlude]
Dm Dm Dm Dm Dm F G Dm F G Dm F G Dm [Outro]
F G Bb F Jos tahdon rakastaa niin paljon C Ajasta ikuisuuteen Bb Sielu tyhjä on F Naamataulu kasvoton C Sydän tunnoton Bb F Mä tahdon rakastaa niin paljon C Vielä pimeyden voittaa Bb Kun kaikki mennyt on F Soi levy tauoton C Oon voittamaton Dm F G D Täysin tunnoton

If you like the work please write down your experience in the comment section, or if you have any suggestions/corrections please let us know in the comment section.

Scroll to Top