Tussen Jou En Mij chords by Suzan & Freek

On the 28th of October 2021, the track was released.

Tussen Jou En Mij

Track Info

  • Song: Tussen Jou En Mij
  • Artist: Suzan & Freek
  • Released Date: 28 october 2021

Chords Info

  • Tuning: Standard(E A D G B E)
  • Key: C
  • Capo: 1st fret
  • Chords: C, Fmaj7, F, G, Em, Am, Fmaj7, Dm
  • Suggested Strumming:
  • D= Down Stroke, U = Upstroke, N.C= No Chord
[Verse]
C Fmaj7 F C Fmaj7 F Zeg me hoe het is daar in die nieuwe stad van jou C Fmaj7 F Is het zomer in je hoofd en is je lucht weer blauw? [Pre-Chorus]
G Gaan wij elkaar vergeten? C F Of kom ik je weer tegen onderweg? [Chorus]
C Em Want alles is al eens gezegd Am Tussen jou en mij vooral F Tussen hier en overal C Em En als dit is waar jij om vraagt Am Laat ik je wel alleen F Maar liever niet vandaag Am G F Want ik zou er alles voor doen om te doen alsof het nog kon Am G F Met m'n jas op het stuur op je wachten in de zon C Fmaj7 F [Verse]
C Fmaj7 F Ik hoor je vader nog aan me vragen, "Breng je haar wel thuis?" C Fmaj F En ik hoor de trap nog kraken in je ouders' huis [Pre-Chorus] Dm Gaan wij elkaar vergeten? C F Of kom ik je weer tegen onderweg? [Chorus]
C Em Want alles is al eens gezegd Am Tussen jou en mij vooral F Tussen hier en overal C Em En als dit is waar jij om vraagt Am Laat ik je wel alleen F Maar liever niet vandaag Am G F Want ik zou er alles voor doen om te doen alsof het nog kon Am G F Met m'n jas op het stuur op je wachten in de zon [Bridge]
Dm En nu we links en rechts zijn ingehaald G Is het tijd voor weer een nieuw verhaal C G Am Er is eigenlijk nog steeds niks uitgelegd F En toch genoeg gezegd [Chorus]
C Em Want alles is al eens gezegd Am Tussen jou en mij vooral F Tussen hier en overal G C Em En als dit is waar jij om vraagt Am Laat ik je wel alleen F Maar liever niet vandaag C Em Nee, liever niet vandaag Am F Nee, liever niet vandaag Am G F Want ik zou er alles voor doen om te doen alsof het nog kon Am G F Met m'n jas op het stuur op je wachten in de zon [outro]
C Fmaj7 F C

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top