Valsi i Lumturisë Chords by Vaçe Zela

The track is in the key of A minor.

Chords Info

 • Tuning: Standard (E A D G B E)
 • Key: Am
 • Capo: No Capo
 • Chords: Am, Bb, C, Dm, E, E7, F, G
 • Suggested Strumming:
 • D= Down Stroke, U = Upstroke, N.C = No Chord
[Verse 1]
Am   Dm G   C
Sa knaqsi kur degjoj
F Dm    E     Am
Valsin tone ne ket pranvere
Am   Dm G   C
Ai perseri po na fton
F Dm    E     Am
Te vallzojme si ate here
 
Dm     Bb     E   Am
Bashk me pranver une dhe ti lulezon
Dm     Bb     E   E7
Lule plot ere qe ne shpirt me gjalleron
 
[Chorus]
    F    Am
Vals o vals ti jeho
    E    Am
Mbi te bukurin atdhe
    F     Am
Fushat tona i pershkon
     Dm    E
Ku shperthen jete e re.
F Am E Am
Lalalala...
F Am E
Lalalala...
 
[Verse 2]
Am  Dm G   C
Ne nje vals na bashkoi
F   Dm  E  Am
Dhe na fali lumturin
Am   Dm G  C
Tingujt sot i degjoj
F   Dm E   Am
Dhe kujtoj prape rinine
 
Dm     Bb     E   Am
Bashk me pranver une dhe ti lulezon
Dm     Bb     E   E7
Lule plot ere qe ne shpirt me gjalleroi...
 
[Chorus]
    F    Am
Vals o vals ti jeho
    E    Am
Mbi te bukurin atdhe
    F     Am
Fushat tona i pershkon
     Dm    E
Ku shperthen jete e re.
F Am E Am
Lalalala...
F Am E
Lalalala...

Track Info

If you like the work, please write down your experience in the comment section, or if you have any suggestions or corrections, please let us know in the comment section.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top