Yksin Chords by Antti Autio

On the 17th of November 2023, the track was released. The track was written & sung by Antti Autio.

Chords Info

  • Tuning: Standard(E A D G B E)
  • Key: Bm
  • Chords: Bm, F#m, Em7, A, Bm7, G, Am, Em
  • BPM: 102
  • Suggested Strumming:
  • D= Down Stroke, U = Upstroke, N.C= No Chord
Yksin

Track Info

[Intro]
Bm F#m Bm Bm Bm F#m Bm Bm Em7 Bm Em7 Em7 F#m F#m Bm Bm A A Bm Bm Bm F#m Bm Bm Bm F#m Bm Bm Em7 Bm Em7 Em7 A A Bm Bm A A Bm Bm [Verse]
Bm7 Ennen sua olin yksin F#m Bm7 Sun jälkeen olen yksin G Bm7 Mutta pihalle on kasvaneet
Am
tuuheat puut
F#m Bm7 Katson niitä yksin A Bm7 Katson niitä yksin Bm7 F#m Bm7 Mietitkö mua lainkaan F#m Bm7 Mietitkö enää ollenkaan G Bm7 Em Kuinka ihmeellistä olimme maailmassa A Bm7 Samaan aikaan A Bm7 Samaan aikaan Bm7 F#m Bm7 Kun mä olen taas tässä F#m Bm7 Pihalla joka on jäässä G Bm7 Em Sanon vaan et olen tärkein olento F#m Bm7 Mun elämässä A Bm7 Mun elämässä [Chorus]
G Jos sä joskus mietit
Em A
mitäköhän teen tänään
Bm Niin mietin sua yhtenä A Bm Oon jäänyt sua miettimään [Interlude]
Bm F#m Bm Bm Bm F#m Bm Bm G G Em Em A F#m Bm Bm [Verse]
Bm7 F#m Bm7 Istahdin sängyn laitaan F#m Bm7 Istuin kuin kallio harmaa G Bm7 Em Nojaat minuun ja elo mua paijaa A F#m Bm7 Ei mikään vaivaa A Bm7 Ei enää mikään vaivaa Bm7 F#m Bm7 Ennen sua olin yksin F#m Bm7 Sun jälkeen olen yksin G Bm7 Em Mutta pihalle on kasvaneet

tuuheat puut
A F#m Bm7 Olenko yksin A Bm7 Olenko sittenkään yksin [Chorus]
G Jos sä joskus mietit
Em A
mitäköhän teen tänään
Bm Niin mietin sua yhtenä A Bm Oon jäänyt sua miettimään G Jos sä joskus mietit
Em A
mitäköhän teen tänään
Bm Niin mietin sua yhtenä A Bm Oon jäänyt sua miettimään

If you like the work please write down your experience in the comment section, or if you have any suggestions/corrections please let us know in the comment section.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top