Een Man Die Nooit Meer Huilt chords by froukje

On the 19th of March 2022, the track was released. The track was written & sung by froukje.

Een Man Die Nooit Meer Huilt

Track Info

Chords Info

  • Tuning: Standard(E A D G B E)
  • Key: C
  • Chords: Am, E7, G
  • BPM: 95
  • Suggested Strumming:
  • D= Down Stroke, U = Upstroke, N.C= No Chord
Guitar ChordsUkulele Chords
 Am – x02210
E7 – 020100
G – 320003
 Am – 2000
E7 – 1202
G – 0232
[Verse]
Am Ik ben groot, ik ben sterk E7 Ben de kogel door de kerk G K' Heb mijn overwicht verdiend E7 Ik heb dag in, dag uit gewerkt Am In het holst van de nacht E7 Ik ben leeg, ik ben op jacht G Was mijn handen in haar onschuld E7 Ik wil stampen op iets zachts [Chorus]
Am Ik ben alleen, maar waarom E7 Ik heb gedaan wat ik maar kon G Maar ze wil geen man met tranen, toch E7 Zag hoe ik tegen m'n tranen vocht Am Ik ben pas iets waard als ik win E7 Zij is kwetsbaar als een kind G Ik ben gekwetst, verdraaid, verruild E7 Voor een man die nooit meer huilt,

Die nooit meer huilt
[Post-Chorus]
Am M'n vadеr was een man van weinig woorden E7 Het was dagеn kil en koud in

Huis als je 'm stoorde
G Dus ik stoorde 'm niet, niet

Met een vraag of verdriet
E7 Niet met iemand of iets

Die zichzelf verliest
Am Ik word gek van de stilte,

Nog veel gekker van praten
E7 Ze liet zien dat ze wilde,

Ging ze lekkerder haten
G Ik drijf ze allemaal in hoeken,

Man, schapen, ze blaten
E7 En met elke overwinning

Vul ik één van m'n gaten
[Verse]
Am Ik ben flink, ik ben zwaar E7 Ben het toonbeeld van gevaar G Ik duik op in smalle straten E7 Laat me ruiken aan je haar Am Laat me even in je armen E7 Wil je me één minuut verwarmen G Ik wil schreeuwen in je diepte E7 Ik wil een glimp van liefde [Chorus]
Am Ik ben alleen, maar waarom E7 Ik heb gedaan wat ik maar kon G Maar ze wil geen man met tranen, toch E7 Zag hoe ik tegen m'n tranen vocht Am Ik ben pas iets waard als ik win E7 Zij is kwetsbaar als een kind G Ik ben gekwetst, verdraaid, verruild E7 Voor een man die nooit meer huilt [Outro] Am Waarom mag ik niet huilen,

Ik wil bij iemand schuilen
E7 M'n allerliefste engel moet me niet,

Ik ben des duivels
G Dus ik neem iets om nog

Een beetje van te houden
E7 Neem haar 's avonds in

Het donker, in de kou
Am Nu ben ik iets waard want ik win E7 Ben al rot dus stik er in G Moet je kijken wat ik kan E7 Dit doet niet huilen met een man Am Met deze man

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top