Uitzinnig chords by froukje

On the 18th of March 2022, the track was released. The track was written, produced & sung by froukje.

Uitzinnig

Track Info

Chords Info

  • Tuning: Standard ( E A D G B E )
  • Key: C
  • Capo: 3rd fret
  • BPM: 87
  • Chords: Dmaj7, E6, D, E, A, Am, Em, F, C, Am7, G
  • Chords: Strumming: 
  • = Down Stroke, U = Up Stroke, N.C = No Chords, * = Single Stroke
[Intro]
Dmaj7 E6 Dmaj7 E6 [Verse]
Dmaj7 E6 Ik voel me ontzettend goed, Dmaj7 E6 Ik weet niet wat ik met mezelf moet, Dmaj7 E6 Ik ben uitzinnig, oh, je weet niet hoe, Dmaj7 E6 Blij ik ben dat ik mij ben, Dmaj7 E6 Ik lig op het grind van iemands achtertuin, D E Sinds een tijdje is de horizon schuin, E Dmaj7 E6 Ik heb vernomen dat ze lachen om me, Dmaj7 E6 Ik kan bijna voelen hoe hun tenen krommen. [Chorus] A Ik kan bijna voelen hoe het is om te

Zijn, zijn wie je wil zijn,
Am Em Ik voel me toch zo ontzettend fijn, F Ik ben jullie mijlenver voorbij, C Ik ben groot in het klein, Em F Allerliefste, alsjeblieft, hou van mij,
Am
Liefste hou van mij,
Am Hahaha, kijk hoe hard ik lach,
Am7
Kijk hoe leuk ik ben,
G Kijk, ik maak je dag, ik breng vreugde, F Of ben ik leuker als ik

Serieus of mysterieuzer ben?
E Enfin, ik ben zielsgelukkig,

Ik ben, ik ben.
[Verse]
Dmaj7 E6 Ik ben in de meterkast,
Dmaj7 Ik wilde kijken of het
E6
Paste en het past,
Dmaj7 E6 Ik ben uitzinnig, oh ze voelen vast,
Dmaj7 E6 Hoe blij ik ben dat ik bij hem ben,
Dmaj7 E6 En nu hoor ik mensen bij de achterdeur, D Verzamel mijn gedachten en
E
Sorteer ze op kleur,
Dmaj7 E6 Ik ben compleet vanbuiten en vanbinnen,
Dmaj7 E6 Ik ben bijna echt buiten zinnen, E6 Ik kan . . . [Chorus] Am Ik kan bijna voelen hoe het is om te

Zijn, zijn wie je wil zijn,
Am7 Em Ik voel me toch zo ontzettend fijn, F Ik ben jullie mijlenver voorbij, Am Em Ik ben groot in het klein, G F Allerliefste, alsjeblieft, hou van mij,
Am
Liefste hou van mij,
Am Hahaha, kijk hoe hard ik lach,
Am7
Kijk hoe leuk ik ben,
G Kijk, ik maak je dag, ik breng vreugde, F Of ben ik leuker als ik

Serieus of mysterieuzer ben?
E Enfin, ik ben zielsgelukkig, ik ben, ik ben. [Outro]
F Ik ben hier, ik ben terug, G Am Ik vier, ik vlucht, C Ik kijk naar binnen, E Ik ben uitzinnig, F Van vreugde vanavond, G Am Je wil mijn verhalen, C En ik wil het jouwe, E Ik ben te vertrouwen, F Ik ben hier, ik ben terug, G Am Ik vier, ik vlucht, C Ik kijk naar binnen, E Ik ben uitzinnig, F Van vreugde vanavond, G Am Je wil mijn verhalen, C En ik wil het jouwe, E Ik ben te vertrouwen. Am C F E Am C F

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top