Ik Ben Bang Live chords by froukje

Ik Ben Bang

Track Info

  • Song: Ik Ben Bang
  • Artist: froukje
  • Released Date: 31 October 2021

Chords Info

  • Tuning: Standard(E A D G B E)
  • Key: F#m
  • Capo: 2nd fret
  • Chords: Cmaj7, Em, B, Am, G, D, C, F, Dm, Emadd9, E
  • Suggested Strumming:
  • D= Down Stroke, U = Upstroke, N.C= No Chord
[Intro]
Cmaj7 Em Cmaj7 Em Cmaj7 Em Cmaj7 Em [Verse 1] Cmaj7 Em Ik ben bang dat er een God is Cmaj7 Em En dat ik het niet geloof B Em Dat hij lachend op me neer kijkt B Em Terwijl ik zorgeloos hoop heb Am G Ik ben bang als ik alleen ben B Em Dat als er nooit meer iemand is D C G Die me licht geeft als ik opbrand Cmaj7 B Wat als is ik me vergis [Interlude] Cmaj7 Em Cmaj7 Em Cmaj7 Em B Cmaj7 [Verse]
Cmaj7 Em Ik ben bang voor wat gaat komen Cmaj7 Em Ik ben bang voor wat ooit was B Em En te bang om echt te dromen B Cmaj7 Met een hart gemaakt van glas Am G Ik ben bang dat je me aankijkt B Em En je niet ziet wie ik ben D Cmaj7 G En dat niemand me zal kennen,
Cmaj7 B
Zoals ik mezelf ken
[Bridge]
Am G En ik vrees het om te voelen F Ik vrees dat ik het meen Dm Am Bang om te dwalen zonder doel en G Voor doelen in het algemeen Dm Am Laat me baden in mijn angstzweet Dm Am Misschien dat ik er wat van leer B Em Voor de dag dat ik weer bang ben B Cmaj7 Die komt ongetwijfeld weer [Outro]
Cmaj7 Em Cmaj7 Em Cmaj7 Em B Cmaj7 Cmaj7 Emadd9 Cmaj7 Em Cmaj7 Em B Cmaj7 Cmaj7 Em Cmaj7 E Cmaj7 Em B Em

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top