Ik Hoor Alleen Bij Jou Chords by Jaap Reesema

On the 19th of August 2022, the track was released.

Chords Info

 • Tuning: Standard(E A D G B E)
 • Key: C
 • Chords: C, F, G
 • BPM: 144
 • Suggested Strumming:
 • D= Down Stroke, U = Upstroke, N.C= No Chord
Guitar ChordsUkulele Chords
 C – x32010
F – 133211
G – 320003
 C – 0003
F – 2010
G – 0232
Ik Hoor Alleen Bij Jou

Track Info

 • Song: Ik Hoor Alleen Bij Jou
 • Artist: Jaap Reesema
 • Released Date: 19 August 2022
 
[Intro]
 
C F C F
 
[Verse]
C het spijt me als je hebt gewacht,
F
Toen ik m'n hart gesloten had
C ik durfde nie†, de trein
G
Kwam net te vroeg
Am het spijt me als je nachtenlang,
F
Moest huilen omdat ik niet kwam
C F ik wilde wel, maar was niet sterk genoeg [Pre-Chorus]
Am F N.C. hoe kan ik het anders zeggen? [Chorus] C F want ik hoor alleen bij jou Am ik kan niet langer liegen C F mezelf niet meer bedriegen C F want ik hoor alleen bij jou Am en wat er ook verandert C F ik hoor bij niemand anders dan bij jou [Verse]
C F het spijt me van de zeeen tijd, de dag,

Die maand, de eeuwigheid
C F als ik het kon, dan gaf ik het je terug Am en ik hoop maar dat het niet te laat is,
G
Dat mijn plaats nog niet vergaan is
F vertel het me maar vlug [Pre-Chorus]
Am G F hoe kan ik het anders zeggen? Am G F wat kan ik nog anders doen? Am G F N.C. ik heb nog zoveel uit te leggen [Chorus] F want ik hoor alleen bij jou Am ik kan niet langer liegen C F mezelf niet meer bedriegen C F want ik hoor alleen bij jou Am. en wat er ook verandert C F ik hoor bij niemand anders dan bij jou Am ik kan niet langer liegen C F mezelf niet meer bedriegen C F want ik hoor alleen bij jou Am en wat er ook verandert C F ik hoor bij niemand anders dan bij jou

If you like the work please write down your experience in the comment section, or if you have any suggestions/corrections please let us know in the comment section.

Scroll to Top