Morgen Wordt Fantastisch Chords by Acda en de Munnik

On the 24th of March 2023, the track was released. The track was written by Arno KrabmanDavid MiddelhoffPaul de Munnik & Thomas Acda.

Chords Info

  • Tuning: Standard(E A D G B E)
  • Key: C#
  • Chords: F, C, G, Am, E, Dm, Em
  • BPM: 112
  • Suggested Strumming:
  • D= Down Stroke, U = Upstroke, N.C= No Chord
Morgen Wordt Fantastisch compressed 1

Track Info

[Intro]
F C G
Am G C
C Morgen wordt fantastisch Am En als het mag ben ik er bij Maar voorlopig ligt het
G C
kennelijk niet aan mij
F C G Am Ja, la la la la F G C Voorlopig ligt het kennelijk niet aan mij [Verse]
Am De trein rijdt naar het strand C En jij hebt 'm net gemist F C Je sleutels liggen nooit waar je verwacht Am Als je eten wil gaan halen C Gaan de winkels altijd dicht F G Murphy heeft die wet voor jou bedacht [Pre Chorus]
Am En je afspraak die niet kwam F C Viel samen met het grote feest Am E Dat je nu dus hebt gemist F G 't Is altijd nooit anders geweest [Chorus]
F C Maar morgen wordt fantastisch F C Tenminste als ik morgen haal F C En geloof me als dat niet zo is G Dat ik dan 't meeste baal Dm F Maar morgen, morgen wordt fantastisch C G En als het mag ben ik er bij F G C Maar voorlopig ligt het kennelijk niet aan mij [Post Chorus]
F C G Am Ja, la la la la F C G Ja, la la la F C G Am Ja, la la la la F G C Voorlopig ligt het

kennelijk niet aan mij
[Verse]
Am Ze zegt: "We moeten praten" C En dan weet je wel hoe laat F C En waarom ze zich al dagen zo gedroeg Am En dat het niet aan jou ligt C Maar dat het zo niet langer gaat F G En van "soms is houden van niet meer genoeg" [Pre Chorus]
Am Em En net alsof het niet gebeurt F C Schijnt buiten vol de zon Am Hoor je kinderstemmen zingen F G En klinkt uit de stad het carillon [Chorus]
F C Maar morgen wordt fantastisch F C Tenminste als ik morgen haal F C En geloof me als dat niet zo is G Dat ik dan 't meeste baal Dm F Maar morgen, morgen wordt fantastisch C G En als het mag ben ik er bij F G C Maar voorlopig ligt het kennelijk niet aan mij [Post Chorus]
F C G Am Ja, la la la la F C G Ja, la la la F C G Am Ja, la la la la F Dm Voorlopig ligt het kennelijk F Em Dm Blijkbaar lag het nooit F G Kennelijk lag het toch
C
al nooit aan mij

If you like the work please write down your experience in the comment section, or if you have any suggestions/corrections please let us know in the comment section.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top