Singel Chords by Niklas Lind

On the 19th of February 2014, the track was released.

Chords Info

  • Tuning: Standard(E A D G B E)
  • Key: Bbm
  • capo: 6th fret
  • Chords: A, D, Am, C, F, E, B, Dm, Bm
  • BPM: 140
  • Suggested Strumming:
  • D= Down Stroke, U = Upstroke, N.C= No Chord
Guitar ChordsUkulele Chords
 A – x02220
D – xx0232
Am – x02210
C – x32010
F – 133211
E – 022100
B – x24442
Dm – xx0231
Bm – x24432
 A – 2100
D – 2220
Am – 2000
C – 0003
F – 2010
E – 1402
B – 4322
Dm – 2210
Bm – 4222
Singel

Track Info

  • Song: Singel
  • Artist: Niklas Lind
  • Released Date: 19 February 2014
[Intro]
A D Am D
A D Am D
 
 
[Verse]
Am D Am C Om natten jag kände mig en- sam F E Gick ut och hitta en vän Am D Am C Hon värmde min säng, höll mig sällskap B Dm E På morgonen gick hon igen A Dm Och det tar aldrig sl*t B E Vecka in och ut Ååååhhh Am Dm Am F Vänner kommer, dagar går F E Blir månader och år Ååååhhh Am Dm Am F Vänner kommer, dagar går F Dm Am Blir månader och år [Verse]
Am D Am C Om kvällen jag kände mig rastlös Dm Bm E Gick ut och drack ett par glas Am D Am C Jag minns inge mer förr'n jag handlöst F Dm E Föll ner för trappan på Berns A Dm Och det tar aldrig sl*t B E Vecka in och ut Ååååhhh Am Dm Am F Fyllor kommer och dagar går F E Blir månader och år Ååååhhh Am Dm Am F Fyllor kommer och dagar går F Dm Am Blir månader och år [Verse]
Am D Am C Om morron jag kände mig sorgsen F E Jag blunda och somnade om Am D Am C Vid ett gick jag upp och åt lunch sen Dm Bm E En kaffe, det tycker jag om A Dm Och det tar aldrig sl*t B E Vecka in och ut Åååhhhh Am Dm Am F Dagar kommer, dagar går F E Blir månader och år Åååhhhh Am Dm Am F Dagar kommer, dagar går F Dm Am Blir månader och år [Outro]
Am D Am Om morron jag kände mig sorgsen Am D Am Am D Am Om kvällen jag kände mig ensam Am D Am

If you like the work please write down your experience in the comment section, or if you have any suggestions/corrections please let us know in the comment section.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top