Therapie Chords by Zoe Tauran

On the 19th of January 2023, the track was released. The track was written by Brahim Fouradi, Carlos Vrolijk & Zoë Tauran.

Chords Info

 • Tuning: Standard(E A D G B E)
 • Key: Bbm
 • Capo: 6th fret
 • Chords: C, Em, Am, G, F
 • BPM: 180
 • Suggested Strumming:
 • D= Down Stroke, U = Upstroke, N.C= No Chord
Guitar ChordsUkulele Chords
 C – x32010
Em – 022000
Am – x02210
G – 320003
F – 133211
  C – 0003
Em – 0402
Am – 2000
G – 0232
F – 2010
Therapie

Track Info

[Intro]
 
C  Em  Am G F
 
 
[Verse]
C Em Ik ben hier lang niet geweest Am Ik vier dat mijn hart breekt Am Aan een tafel voor een F Op de plek waar wij twee F Voor het eerst op een date, yeah yeah C Em Het voelt niet alsof je nog steeds Am Zo hier binnenloopt, nee G F Daarom bestel ik de fles die me lest F Want mijn avond is toch al verpest [Pre-Chorus]
C En wanneer ik je weer mis, mis, mis C Moet je weten dat ik sip, sip, sip Em Aan die Henny of die gin, gin, gin Em Wil niet denken hoe je

dipt, dipt, dipt
Am Dipt in mijn ocean G Verlang naar die motion F Val diep, diep, dieper [Chorus]
C Dit voelt als therapie Em Nog een en ben ver van hier Am Drink mijn hart nu maar leeg G Tot ik alles vergeet F Ik weet 't is niet hoe ik genees C Maar dit voelt als therapie Em Sinds jij me zo graag verliet Am En niet eens langs bent geweest G Nee, niet eens face to face F Op jou dan, ik drink er nog een, ha [Verse]
C Ik haat je, ik mis je,

nee, laat het
Em Niet praten, nee, freak it,

hoe gaat het
Am Hoe ben je zo hard Am Door jou ben ik zwak Am Zomaar in de war Am Para en ik val F In een diepe dap F En nu ben ik bang F Wist je het allang F C Zat het in je plan B C Ik was toch je bae Em Nu is niets meer the same En nu stot-tot-tot-totter
Am
ik jouw naam nog steeds
G F Daarom bestel ik de fles die me lest F Want mijn avond is toch al verpest [Pre-Chorus]
C En wanneer ik je weer mis, mis, mis C Moet je weten dat

ik sip, sip, sip
Em Aan die Henny of die

gin, gin, gin
Em Wil niet denken hoe je

dipt, dipt, dipt
Am Dipt in mijn ocean G Verlang naar die motion F Val diep, diep, dieper [Chorus] C Dit voelt als therapie Em Nog een en ben ver van hier Am Drink mijn hart nu maar leeg G Tot ik alles vergeet F Ik weet 't is niet hoe ik genees C Maar dit voelt als therapie Em Sinds jij me zo graag verliet Am En niet eens langs bent geweest G Nee, niet eens face to face F Op jou dan, ik drink er nog een, oh

If you like the work please write down your experience in the comment section, or if you have any suggestions/corrections please let us know in the comment section.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top