Billy Opel – Ingenting Olagligt Chords

Ingenting Olagligt Chords

Track Info

Chords Info

  • Tuning: Standard(EADGBE)
  • Key: D
  • Capo: 2nd fret
  • Chords: C, D, E, F, G, A
  • Suggested Strumming: D D DUDU
    D= Down Stroke, U = Upstroke, N.C= No Chord
Guitar ChordsUkulele Chords
C – x32010
D – xx0232
E – 022100
F – 133211
G – 320003
A – x02220
C – 0003
D – 2220
E – 0402
F – 2010
G – 0232
A – 2100
[Intro]
F C G C X2 [Verse 1]
C Jag är ingen skum figur F C Jag är ärlig som alla andra C Jag är av en hederlig och fin natur D G Mig kan man inte klandra C Aldrig gör jag något kriminellt F C Även om jag ibland blir frestad F C Jag följer alla lagarna snällt G Ja, iallafall för de mesta [Chorus]
C F C G C Å jag gör ingenting olagligt, bara litegrann F C G C Ingenting olagligt, bara litegrann ibland [Verse 2]
C Jag betalar inte tv licens F C Men de lovar jag å gö om dom knackar C Jag smugglar inga öl över gräns G Men möjligtvis bara ett par hundra backar C Å aldrig kör jag i min bil för fort F C De är bara ibland när jag har bråttom F C Å visst saknar jag ett fiskekort G C Men fisk är de faktiskt gott om [Chorus]
C F C G C Å jag gör ingenting olagligt, bara litegrann F C G C Ingenting olagligt, bara litegrann ibland [Verse 3]
C Nått körkort de har jag aldrig haft F C Men egentligen tror jag att de kvittar C Å jag nyttjar aldrig svart arbetskraft G C De är bara ibland när ingen tittar C Å slanten har jag i en schweiziskbank F C Annars kommer ju staten å tar den F C Å revolvern i fickan så fin och blank G C Den är bara för självförsvar den [Chorus]
C F C G C Å jag gör ingenting olagligt, bara litegrann F C G C Ingenting olagligt, bara litegrann ibland [Verse 4]
D Jag brukar sno Corvetten när jag får en chans G D Men de är bara när jag ska skjutsa tjejer D Å aldrig bryter jag mig in nånstans E A De är bara när jag behöver grejer D Jag spränger aldrig någon kassaskåpssort G Bara om de nån värdefull skatt i D Å jag rånar aldrig nån värdetransport A De är bara ibland när jag är fattig [Chorus]
G D A D Å jag gör ingenting olagligt, bara litegrann G D A D Ingenting olagligt, bara litegrann ibland G D Ja jag gör ingenting olagligt A D Bara litegrann G D Ingenting olagligt A D Bara litegrann ibland

Leave a Reply


Scroll to Top