Wat Wil Je Van Mij Chords by Metejoor, Hannah Mae

On the 18th of November 2022, the track was released. The track was written by Hannah Mae, Metejoor, Sasha Rangas, Simon Leferink & Stefan van Leijsen.

Chords Info

  • Tuning: Standard(E A D G B E)
  • Key: F#
  • Capo: 2nd fret
  • Chords: C#m, A, E
  • BPM: 116
  • Suggested Strumming:
  • D= Down Stroke, U = Upstroke, N.C= No Chord
Guitar ChordsUkulele Chords
C#m – x46654
A – x02220
E – 022100
  C#m – 1104
A – 2100
E – 1402
Wat Wil Je Van Mij

Track Info

[Intro]
C#m A E [Verse]
C#m Het zou fijn zijn, A Als jij eens ziet dat ik probeer, E (Hoe jij naar mij kijkt), E (Ik doe het vast wel

zweer verkeerd).
C#m En soms lijkt het, A Alsof je mij bewust negeert, E Wat wil je nu van mij? [Verse]
C#m Want jij wilt geen gedoe, A Je zegt ’t komt wel goed, E (Ooh, maar ik kan niet zo doorgaan), C#m Dus geef nou toch eens toe, A Dat jij geen moeite doet, E Ooh, maar het kan niet zo doorgaan. [Interlude]
C#m Oooh ooh ooh ooh ooh. [Chorus]
A E Wat wil je als je niet wil praten, Wat wil je als ik niet
C#m
bij jou mag zijn,
A E Zeg mij maar hoe’k me moet gedragen, E Ooh, wat wil je, wat wil je, C#m Wat wil je van mij? A E Ik doe alles om ons terug te halen, C#m Jij alles om hier niet te hoeven zijn, A E Zeg mij maar hoe’k me moet gedragen, E Ooh, wat wil je,

wat wil je,
C#m A Wat wil je van mij? E E Wat wil je van mij? [Verse]
C#m (Soms denk ik laat maar), A (En lijkt het einde al in zicht), E Durf niets te vragen, E Hou ik je vast dan sla jij dicht. C#m Ooh, ik haat het, A Want zelfs die keus die

voelt verplicht,
E Wat wil je nu van mij? [Interlude]
C#m Oooh ooh ooh ooh ooh. [Chorus]
A E Wat wil je als je niet wil praten, Wat wil je als ik
C#m
niet bij jou mag zijn,
A E Zeg mij maar hoe’k me moet gedragen, E Ooh, wat wil je,

wat wil je,
C#m Wat wil je van mij? A E Ik doe alles om ons terug te halen, C#m Jij alles om hier niet te hoeven zijn, A E Zeg mij maar hoe’k me moet gedragen, E Ooh, wat wil je, wat wil je, C#m A Wat wil je van mij? [Bridge]
A E Ik wil je nog niet laten gaan, E (Wat wil je, wat wil je), E (Wat wil je van mij?). C#m Ooh ooh ooh A E Ik kan je nog niet laten gaan, E (Wat wil je, wat wil je,), C#m (Hoor jij wil geen gedoe), A (Je zegt het komt wel goed), E Ooh, maar ik kan niet zo doorgaan, C#m (Dus geef nou toch eens toe), A (Dat jij geen freakin’ moeite doet), E Ooh maar het kan niet zo doorgaan. [Interlude] N.C. Oooh ooh ooh ooh ooh. [Chorus]
N.C. Wat wil je als je niet wil praten, E Wat wil je als ik
C#m
niet bij jou mag zijn,
A E Zeg mij maar hoe’k me moet gedragen, E Ooh, wat wil je, wat wil je, C#m Wat wil je van mij? A E Ik doe alles om ons terug te halen, Jij alles om hier
C#m
niet te hoeven zijn,
A E Zeg mij maar hoe’k me moet gedragen, E Ooh, wat wil je, wat wil je, C#m Wat wil je van mij?

If you like the work please write down your experience in the comment section, or if you have any suggestions/corrections please let us know in the comment section.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to Top